Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη ο συμβολικός περίπατος για την Ημέρα των Επιζώντων του Καρκίνου

O Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου πραγματοποίησε συμβολικό περίπατο την Κυριακή (11/06/2023) για την παγκόσμια ημέρα επιζώντων του καρκίνου, με την συμμετοχή μελών, εθελοντών και φίλων του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα. Αναστασία Αντωνέλλη η οποία έκανε την παρακάτω ανάρτηση :

Μέρα γιορτής η σημερινή για όσους πάλεψαν ή παλεύουν με τον καρκίνο και Νίκησαν ή κάθε μέρα τον Νικούν!! Είμασταν πολλοί, ενωμένοι σε αυτήν την Μεγάλη Γιορτή της Ζωής! Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Καρκινοπαθών για την πρόταση συνδιοργάνωσης και την ευκαιρία που έδωσε στην Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Μουτζούρη μιας άλλης οπτικής της έννοιας του Πολιτισμού. Φυσικά ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη που επαύξησε την σκέψη μου λέγοντας μου: “μα πρώτιστα στοιχείο πολιτισμού είναι και οι δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης της υγείας, άλλως δεν υπάρχει Πολιτισμός” ! Ευχαριστούμε όλους για την μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερα τον Γιάννη Μπουρνού-φυσικά δεν μας ξάφνιασε η παρουσία του είναι γνωστή η ευαισθησία του -, τον Παναγιώτη Χριστόφα και τον Θόδωρο Βαλσαμίδη που με την συμμετοχή τους στην δράση αυτή απέδειξαν πως η κοινωνική τους ευαισθησία δεν φορά…”χρωματιστά” γυαλιά! Άλλωστε στην Ζωή χωράνε όλα τα χρώματα..ο θάνατος έχει ένα μόνο…Καλή τύχη στους…μονόχρωμους! Για εμάς όλους τους πολύχρωμους: να είμαστε γεροί να γιορτάζουμε μόνον Νίκες στην αναμέτρηση με τον καρκίνο !

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο